Referenties

Heb ik in jouw gezin kraamzorg gegeven? Dan nodig ik je uit om deze zorg te waarderen.

 

Voor meer referenties kijk op mijn facebook pagina: www.facebook.nl/grekardolkraamzorg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kraamzorg Gré Kardol
Average rating:  
 20 reviews
by Renske on Kraamzorg Gré Kardol

Moeilijk te beschrijven hoe bijzonder Gré voor mij is
als mens en als kraamhulp. Gré heeft een grote rol
gespeeld in mijn ontwikkeling als moeder. Bij alledrie
mijn kinderen is ze de kraamhulp geweest. Ze heeft
me veel geleerd over het moederschap. Dit alles met
een lach en een traan. Alles mag en alles kan.
Ook mooi om te zien is dat ze mee blijft ontwikkelen.
Als kraamhulp staat ze niet stil , zo ook nu met
natuurlijke kraamzorg. Mooi hoe ze dit combineert
met haar jarenlange kennis. Zoals ik zie, moeilijk
te beschrijven hoe bijzonder Gré voor me is...
Gewoon heel bijzonder!

by Bob Venus on Kraamzorg Gré Kardol

De kraamzorg van Gre Kardol was een feestje. Haar luisterende oren en humor hebben ons onwijs ontzorgd en geholpen. Ook haar deskundigheid om situaties op tijd te doorzien en haar kennis rondom borstvoeding was een verademing. Gre, bedankt!

by Charlotte on Kraamzorg Gré Kardol

Dankjewel Gré, voor de fijne kraamperiode. Naast het delen van al je kennis en kunde bij de verzorging van ons derde kindje (en mama natuurlijk) hebben we genoten van je gezelligheid. Gré heeft heel wat ervaring, maar blijft zich ook ontwikkelen door het volgen van bijvoorbeeld de cursus natuurlijke kraamhulp, superfijn, want daar hebben wij nu een fantastisch natuurlijk wollen dekentje aan over gehouden 🙂

by Danielle on Kraamzorg Gré Kardol

Wat zijn wij blij dat we Gré als kraamhulp mochten hebben. Ze doet haar werk met zoveel enthousiasme en heel veel liefde, daarnaast heeft ze veel ervaring. Wij hadden veel moeite met de borstvoeding, hierin heeft Gre alle trucen uit de kast gehaald en bleef mij positief coachen, wat ik als heel prettig ervoer. Uiteindelijk na goed overleg hebben wij toch voor fles Gre gaf hierin raad maar liet de beslissing aan ons zelf. Verder is ze gezellig en prettig in de omgang.Dank je wel Gre voor je goede zorgen.

Erjan en Danielle

by Esmee van As on Kraamzorg Gré Kardol

Gre, wat een fantastisch mens ben je! Niet alleen als persoon maar vooral als kraamzorg. Voor de derde keer heb jij ons door de kraamweek heen geholpen! Ondanks ons derde kindje toch wederom weer zoveel vragen, dingen die wij niet kende, nieuwe ervaringen, overal heb jij ons doorheen geholpen. Een steun bij de bevalling, een professional voor de goede adviezen en hulp maar vooral een fijn persoon voor in de kraamweek. Een super week, bedankt voor alle hulp! Wij hebben wederom weer genoten van jou aanwezigheid!

by Denise on Kraamzorg Gré Kardol

Dank je wel Gre, je hebt ons fantastisch door de kraamperiode geholpen. Je hebt veel goede adviezen gegeven en ons daarbij zelf de keuze gelaten wat we wilde doen met deze adviezen. We hebben veel van je geleerd. Daarnaast was je heel geduldig met ons. Het was ook heel gezellig om je in huis te hebben, veel goede gesprekken gehad en tussendoor ook lekker gelachen. Mocht er nog een tweede komen, dan bellen we je meteen 😉

by Paul on Kraamzorg Gré Kardol
Dank voor je hulp!

Na een zware bevalling in het ziekenhuis waren we rond 0:30 eindelijk weer thuis. Dan wil je natuurlijk slapen, maar moet ook nog het bedje op de juiste manier worden opgemaakt, wel of geen kruiken, etc. Als ouders van het eerste kindje heb je wel de klok horen luiden maar weet je niet waar de klepel hangt… Het was dan ook heel fijn dat Gre zo bereidwillig was om zelfs op dat tijdstip langs te komen om ons op weg te helpen. Dank daarvoor Gre! En de volgende ochtend gewoon om 9:00 weer voor de deur staan… ?.Gedurende de kraamtijd heeft ze ons van alles geleerd over hoe om te gaan met de kleine en ons het gevoel gegeven dat we het zelf konden redden; met veel geduld en altijd met een glimlach. Wat wij erg fijn vonden is dat ze de ideeën van de ouders over wat wel/niet te doen respecteert. Wel eerst een gesprek waarin ze haar eigen ervaringen en ideeën deelt, maar uiteindelijk de keuze bij de ouders laten.Al met al een waarde volle steun tijdens kraamperiode. Van ons had je langer mogen blijven!PS: Gre wordt erg blij van een lekkere kop cappuccino 😉

by Denise on Kraamzorg Gré Kardol

Dank je wel Gre, je hebt ons fantastisch door de kraamperiode geholpen. Je hebt veel goede adviezen gegeven en ons daarbij zelf de keuze gelaten wat we wilde doen met deze adviezen. We hebben veel van je geleerd. Daarnaast was je heel geduldig met ons. Het was ook heel gezellig om je in huis te hebben, veel goede gesprekken gehad en tussendoor ook lekker gelachen. Mocht er nog een tweede komen, dan bellen we je meteen 😉

by Leneke Derksen on Kraamzorg Gré Kardol

Als Gre bij je komt als kraamhulp sta jij op haar nummer 1 als zorg. Ze zal alles doen om ervoor te zorgen dat je goed kunt opstarten en genieten van je nieuwe kleine aanwinst.Bij mij deed de borstvoeding ontzettend veel pijn. Bij onze dochter moest haar lipbandje gekliefd worden. Gre zorgde voor de doorverwijzing, de huisarts die langs kwam en zelfs een spoedafspraak in het ziekenhuis. Door haar doortastende en zorgzame karakter kon ik borstvoeding blijven geven. Zonder haar zou ik pas later een afspraak krijgen in het ziekenhuis en waarschijnlijk gestopt zijn met borstvoeding. Maar Gre had bedacht alle ziekenhuizen in de omgeving te bellen tot ze een afspraak kreeg voor het weekend en dat is haar gelukt!Ze is een stralende, gezellige, deskundige, zorgzame en fijne aanwinst geweest binnen ons gezin. Ze zegt wat je nodig hebt en denkt mee op momenten als je het zelf even niet meer weet. Een topper!!!

by Cherryn Pijl on Kraamzorg Gré Kardol
We gaan je missen!

Lieve Gre, gisteren was je laatste dag bij ons en we missen je nu al!

We hadden nooit gedacht in zo'n korte tijd zo'n geweldige band op te bouwen met een kraamhulp.

Je warmte, liefde, vakkundigheid en ervaring heeft ervoor gezorgd wat we een kraamweek hebben gehad om met een dikke lach aan terug te denken.

Veel gelachen en veel geleerd, iedereen is dol op je!

Bedankt voor alles, je bent een topper en hopelijk ga je nog heel lang zo door en bezorg je nog heel veel gezinnen een geweldige kraamweek (zoals je bij ons hebt gedaan)

Dikke kus en knuffel xx

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»